Mannen van woensdag 20:30 uur

Neil, Marcel, Fred, Rick, Aad en René trainen al zeker een driekwart jaar onder begeleiding van Reno. Ze zijn de vaste kern van de mannengroep op woensdagavond om 20:30 uur. Ze doen mee aan de Outdoor Circuit Training en maken samen plezier! 🤩

Vandaag zijn ze aan het woord in de Uitgelicht!-serie 👀

“Weer of geen weer, we gaan lekker aan de bak tijdens de Circuit Training. Binnen no time hebben we het niet meer koud, ondanks de temperaturen. Iedereen tot het gaatje, op ieder zijn eigen niveau: prachtig!”

Fred

“Ik mag dan wel de oudste zijn van het stel, maar dat maakt bij deze trainingsvormen niet uit. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedraaien en wordt tot het maximale gedreven. Dus ook ik! Als we klaar zijn is het weer heerlijk 🤤”

Aad

“Ook als jongste van de groep is het geen probleem om mezelf tot het uiterste te dwingen. Met behulp van Reno weten we dat we op de juiste manier aan het trainen zijn, wat een fijn gevoel geeft. We leren ons lichaam echt kennen!” 

Neil

“Soms is het trainen echt wel even pittig, maar achteraf zijn we altijd blij dat we zijn geweest. Een mooie variatie tussen oefeningen voor ons hele lichaam. Zowel de benen als de buik en het bovenlichaam wordt aangepakt. 💪🏼”

Marcel

“Ik weet nog wel de eerste keer trainen bij Reno. Bijna een jaar geleden… Na 30 seconde met de Battle Ropes al helemaal aan het zuurstof. Een manier van training die ik (nog) niet helemaal gewend was. Inmiddels gaat 1 minuut lang aan de Battle Ropes mij prima af! Een mooie stijgende lijn. 📈”

René

“Soms ontdekken we spieren waarvan we niet wisten dat we ze hadden. Echt wel even doorzetten af en toe, maar als we klaar zijn geeft het een heerlijk gevoel. En ook kijk ik er toch elke week wel weer naar uit. Het mooiste vind ik dat iedereen op z’n eigen niveau kan trainen. 🏋🏼”

Rick

Ivana en Suzie

Vandaag in de Uitgelicht-serie zijn Ivana en Suzie aan het […]

Lees verder

Isa

Sinds de start van Club Confidence is Isa niet meer […]

Lees verder